Gruodžio 14 d. Ekonomikos fakulteto užsienio kalbų kalėdiniame renginyje jau antrus metus dalyvauja ir Verslo vadybos fakulteto studentai, kurie mokosi vokiečių kalbos kaip antrosios užsienio kalbos. Šiais metais programą parengė Įstaigų administravimo programos VA14A grupės studentai (dėstytoja Violeta Žemaitienė).

Savo įspūdžiais studentai mielai pasidalino. Štai su tokiomis nuotaikomis sugrįžo:

„Jautėmės tikrai laukiami svečiai. Renginio metu vyravo šilta, jauki atmosfera. Visi pasirodymai buvo labai nuotaikingi ir šventiški. Tikimės šio renginio tęstinumo. Tegul gyvuoja kalėdinė šventė ir kitąmet.“ (Saulė, Jolita)

„Vilniaus kolegijos Ekonomikos fakultete vykęs kalėdinis renginys buvo be galo nuoširdus ir smagus. Vykęs pasirodymai įžiebė kalėdinę nuotaiką, o įspūdžiai liks ilgam.“ (Gabrielė S.)

„Renginys buvo labai įdomus. Visi dalyvių pasirodymai buvo originalūs ir smagūs. Renginio atmosfera buvo kupina geros nuotaikos ir šilumos.“ (Gabrielė N.)

„Kalėdinis renginys Ekonomikos fakultete buvo labai jaukus ir smagus. Visi padainavom, pasilinksminom, pajudėjom. Jautėsi šventinė nuotaika, bendrumo jausmas. Labai smagu buvo ruoštis, repetuoti, o ypač sudalyvauti ir pasirodyti renginyje. Daug šypsenų, juoko, geros nuotaikos. Labai džiaugiamės, kad turėjom galimybę sudalyvauti. Puiki komanda ir nuostabi dėstytoja.“  (Ieva)

„Kalėdinis renginys Ekonomikos fakultete man priminė mokyklos laikus – kalėdinius karnavalus, kai kartu su „klasiokais“ tam tikra tematika rengėme pasirodymus. Tvyranti lengva ir draugiška atmosfera, šypsenos, ne iki galo sustyguoti ir surepetuoti pasirodymai, kalėdinė muzika ir aprangos detalės bei savotiškas dalyvių jaudulys prieš lipant į sceną primins, kaip svarbu mėgautis šventėmis su kurso draugais!“ (Žydrūnė)

 

Va14A grupės studentai ir dėstytoja Violeta Žemaitienė