2016 m. gruodžio 14 d. EKF vyko tradicinė Užsienio kalbų centro anglų kalbos lektorių Ingridos Galkauskienės ir Viktorijos Prapraitės organizuojama Kalėdinių pasirodymų šventė „Christmas all around the world“. Šventės  tikslas – skatinti aktyvesnį studentų grupių ir skirtingų fakultetų tarpusavio bendravimą, kūrybiškumą ir užsienio kalbų kompetencijų gerinimą.

Ekonomikos fakulteto studentai ir kalbininkai iš kitų Vilniaus kolegijos fakultetų paruošė pasirodymus, kuriuose pristatė skirtingų šalių tradicijas bei kultūrą. Studentai nuotaikingai šoko ir dainavo, bei sveikino fakulteto dalyvius su artėjančiomis šventėmis anglų, vokiečių ir švedų kalbomis.

Visus susirinkusius savo pasirodymais ypač pradžiugino dvi studentų  grupės iš Verslo vadybos fakulteto. Pirmoji studentų grupė, vadovaujama vokiečių kalbos dėstytojos Violetos Žemaitienės atliko kalėdinių dainų popuri net keliomis kalbomis (vokiečių, italų, ispanų ir lietuvių). Antroji studentų grupė, vadovaujama švedų kalbos dėstytojos Ingridos Drukteinytės dainavo Šv. Liucijos giesmę švedų kalba.

Renginio iniciatorės ir organizatorės anglų kalbos lektorės Ingrida Galkauskienė ir Viktorija Prapraitė pasidžiaugė, kad studentai aktyviai, kruopščiai ir entuziastingai ruošėsi pasirodymams ir tikisi, kitais metais sulaukti tokių puikių ir smagių pasirodymų ir  pristatyti kuo daugiau Kolegijoje mokomų užsienio kalbų.

Renginio organizatoriai