Kovo 9 dieną Vilniaus kolegijos Verslo vadybos fakultete įvykusioje 5-joje tarptautinėje studentų konferencijoje „JAUNIMAS BESIKEIČIANČIOJE VISUOMENĖJE“ dalyvavo daugiau nei 100 studentų iš Vilniaus kolegijos, Generolo Jono Žemaičio karo akademijos, Alytaus kolegijos, Lietuvos aukštosios Jūreivystės mokyklos, Porto politechnikos instituto (Portugalija), Žironos universiteto (Ispanija) ir Rezeknės aukštosios mokyklos (Latvija) ir skaitė pranešimus jaunam žmogui aktualiomis temomis.

Šioje  konferencijoje jau penktus metus iš eilės pristatomos įvairios temos ne tik lietuvių, bet ir užsienio kalbomis: anglų, vokiečių ir rusų. Šiais metais studentai išsakė savo požiūrį į savanorystę ir į vertybes, aptarė studijų ir darbo suderinamumo problemas, užsienio kalbų mokėjimo svarbą, gilinosi į specialybės temas ir jomis diskutavo su konferencijos dalyviais. Studentus konferencijai parengė Užsienio kalbų centro dėstytojos Milda Kiškytė, Jūratė Helsvig, Violeta Žemaitienė, Danutė Belazarienė, Halina Klupšienė, Elida Aršavskienė ir Virginija Andriusevičienė.

Tarptautinę studentų konferenciją atidarė fakulteto dekanė Danutė Rasimavičienė, sveikinimo žodžius tarė Jonas Laniauskas, Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Jaunimo reikalų skyriaus vedėjas ir Nendrė Černiauskienė, verslo įmonių konsultantė. Plenariniame posėdyje dalyviai susidomėję klausė pranešimo, kurį skaitė Ilja Laurs, rizikos kapitalo įmonės „Nextury ventures“ valdybos narys, vienas iš garsiausių ir sėkmingiausių naujosios kartos Lietuvos verslininkų.

Užsienio kalbų centro informacija

Konferencijos nuotraukų albumas:

https://www.facebook.com/pg/viko.vvf/photos/?tab=album&album_id=1287580651335977